Yksityisopetus

Tarvitsetko vinkkejä uintitekniikkaasi tai vesijuoksuun? Kaipaako lapsesi lisätukea uinnin opettelussa? Varaa yksityistunti itsellesi tai lapsellesi! Opetuksen sisältö räätälöidään tarpeittesi mukaan uinnin alkeisopetuksesta tekniikkaopastukseen tai vesijuoksun tekniikkaharjoittelusta kovaan treenaamiseen.

Yksityistuntien hinnasto

Yksityistunnit

30 min. / 25 €

45 min. / 35 €

60 min. / 45 €

Pienryhmäopetus  (maks. 3 hlö)

30 min. / 20 € / hlö

45 min. / 30 € / hlö

60 min. / 40 € / hlö

Yksityistunti ja pienryhmäopetus sisältävät opetuksen joko Vesikossa tai Rantakylän uimahallissa. Ohjaus tapahtuu yleisövuoron seassa ja ohjattava maksaa oman uimahallimaksunsa.

Yksityisopetus tapahtuu maanantaista-lauantaihin. Sunnuntaisin emme pidä yksityisopetuksia.


Hinnat ovat yhden opetuskerran hintoja. Useamman opetuskerran hinnat tiedusteltavissa alla olevista yhteystiedoista.


Mitä otan mukaani yksityistunnille?

Yksityistunnille tarvitset mukaan uima-asun (sekä pyyhkeen ja peseytymisvälineet). Suosittelemme myös omien uimalasien käyttöä, eli jos omistat uimalasit, ota myös ne matkaasi. Ohjaaja tulee sinua vastaan sovittuna ajankohtana uinninvalvomon eteen, jollei toisin sovita.


Varaukset ja lisätiedot

Yksityisopetusta voit tiedustella osoitteesta marjo.siintomaa-toljander(at)jous.fi tai numerosta 044-0991907. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Yksityistunnin voi perua veloituksetta viimeistään yhtä vuorokautta ennen tunnin alkua.  Pidätämme oikeuden perua tunnin esimerkiksi ohjaajan sairastuessa.