KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Valmennusryhmien uimarit osallistuvat pääsääntöisesti kaikkiin kisakalenterin kisoihin. Vastuuvalmentaja ilmoittaa kausisuunnitelmassa ryhmän tulevat kilpailut. Uimarin oletetaan osallistuvan kaikkiin kausisuunnitelman mukaisiin kilpailuihin. Juttelethan valmentajasi kanssa hyvissä ajoin, jos jokin kisakalenterin kisoista ei jostain syystä sovi.

Uimarit ilmoittautuvat kisoihin treeneissä viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailuja tai oman vastuuvalmentajan ohjeiden mukaan.  Kisoihin ilmoittautuminen on uimarin vastuulla. Uimari ja valmentaja sopivat yhdessä kilpailulajeista. Vanhemmat eivät valitse lajeja. Huomioithan, että kisoihin ei voi ilmoittautua jos uimari on vielä viimeisenä ilmoittautumispäivänä sairaana tai Blue Cardia ei ole otettu ajoissa.

Kilpailuihin ilmoitettu uimari ei voi jäädä perusteetta pois kilpailuista. Perusteltu syy on ainoastaan sairastuminen tai muu erittäin pätevä syy.  Jos uimari sairastuu ennen kisoja, siitä on ilmoitettava pikaisesti omalle valmentajalle. Peruutus on tehtävä aina puhelimitse (soittamalla tai tekstiviestillä) ja varmistettava, että valmentaja saa peruutuksesta tiedon. Toimita vastuuvalmentajalle terveydenhoitajan - tai lääkärintodistus mielellään ennen kilpailujen alkua (omien kisojen kohdalla todistusta ei tarvita). Arvokisoissa käy ainoastaan lääkärintodistus.