Ajankohtaista


INTERSPORT UINNIT LA 3.2. VESIKOLLA

Kiitämme vielä kaikkia Intersport uinteihin osallistuneita seuroja, uimareita,

valmentajia, talkoolaisia ja kannustajia!
Te teitte kaikesta tästä mahdollista.Joensuun Uimaseura järjestää lauantaina 3.2. Intersport uinnit Virkistysuimala Vesikossa klo 12.00 alkaen. Uimareiden verryttelyaika on klo 10.45 - 11.50.

Kilpailuissa käytössä selkäuinnin avustimet!

Sivuja täydennetään sitä mukaan kun saamme lisätietoja kilpailuista.


TULOKSET

KILPAILUKUTSU

LÄHTÖLISTAT

ALUSTAVA AIKATAULU

OHJEITA KILPAILUIHIN TULIJALLE HUOM! Lajien perumiset tehdään näissä kilpailuissa perinteisellä tavalla, paperilomakkeella kilpailukansliaan.

KISAT ON MYÖS NÄHTÄVILLÄ realiajassa www.livetiming.fi


Klo 8.30 - 17.00 myynnissä Arenan uintituotteita. Tuotteet myydään huikeilla kisahinnoilla! Maksuvälineenä käy käteinen tai kortti.

Myynnissä myös JoUS fanituotteet Aerobicsalissa klo 10.00 - n. 14.00.

Kilpailuden aikana huikeat arpajaiset joiden tuotto menee Tason 3 ja 2 ryhmien Calellan ulkomaanleiriin. Arpoja voi lunastaa käteiskaupalla. Joka arpa voittaa!


TERVETULOA KILPAILUIHIN!


Hallipäällikömme terveiset uimahallissa liikkumisesta:

Hei!

Uintikilpailut ovat iso haaste uimahallille hygienian kannalta. Suurin niistä on kahvion / aulan (siis likaisen puolen) ja hallitilan (puhtaan puolen) välisen liikenteen valvominen. Normaalissa uimahallikäytössä ei tällaista ongelmaa ole, kun kaikki tulevat hyvin peseytyneinä paljain jaloin halliin.

Seuraavia menettelytapoja noudattamalla, olemme ainakin yrittäneet ehkäistä uimaveden saastumisen ulkoa tulevien pöpöjen vaikutuksesta.

Liikkuminen kahvion / aulan ja hallitilan välillä tulee järjestää ainoastaan hissin viereisestä ovesta ja uimarit pukuhuoneiden kautta.

Toimitsijoilla on oltava puhtaat sisäjalkineet heidän ollessaan hallin puolella ja siirtyessään aulan / kahvion puolelle, heidän tulee laittaa kengän suojat ja taas palatessaan halliin tulee ne poistaa.

Yleisön on laitettava kengänsuojat ennen halliin menoa ja pidettävä niitä koko sen ajan kun oleilevat hallissa.

Uimarit ja muut pesu-pukuhuoneiden kautta kulkevat vaihtavat joko ulkojalkineisiin ennen aulaan menoa tai laittavat kengänsuojat käytävän mutkassa olevasta astiasta.

Tehdään yhteistyössä hyvät kisat ja ehkäistään mahdolliset harmit.

t. Pentti Ryhänen

Laitospäällikkö

Joensuun kaupungin Liikuntapalvelut / Sisäliikuntapaikat