Ajankohtaista

IKÄKAUSIUINTIEN ALKUKILPAILUT Kouvola 2. - 4.11.2018


Ikäkausiuintien alkukilpailut on tarkoitettu 10 - 15 -vuotiaille tytöille ja 11 – 16-vuotiaille pojille. Alkukarsinnat järjestetään yhtä aikaa seitsemällä eri paikkakunnalla IKM-aluejaon mukaisesti. Kilpailut ovat kolmipäiväiset ja tänä vuonna ne järjestetään Itä-Suomen alueella Kouvolassa 2.-4.11.

Koko Suomen alueelta alkukilpailuiden perusteella loppukilpailuihin pääsee 16 parasta uimaria/laji.

Loppukilpailut pidetään 30.11.-2.12.2018 Lappeenrannassa.

Ikäkausimestaruusuinnit ovat Tekniikkaralli 2-1, Tason 4, 3, 2 ja 1 ryhmän syksyn pääkilpailut, joten toivomme, että mahdollisimman moni lähtisi mukaan kokemaan upean kisaviikonlopun.


KILPAILUMAJOITUKSET, RUOKAILUT JA MATKAT

Matkat: Yhteiskuljetus isolla bussilla. Lähtö ja paluu Vesikolta. Lähtöaika on aamulla.

Majoitus: Sokos Hotel Kouvola, joka on 1,5 km päästä hallista.

Ruokailut: Aamupala hotellilla, lämpimät ruuat, pe lounas syödään matkalla (noutopöytä), la-su lounas ja pe-la päivällinen uimahallin vastapäätä olevassa ravintolassa, su päivällinen syödään matkalla (noutopöytä). Kisajaksoille ja illaksi on hyvä ottaa mukaan hyvin säilyvää evästä.

Valmentajat: Juha Turunen 044-0881907, Petra Lonka 044-0771907 (loput valmentajat selviävät lähempänä)

Kulkeminen hallin ja hotellin välillä tapahtuu pääsääntöisesti bussilla. Ottakaa kuitenkin mukaan sellainen kassi, jossa pystyt kantamaan kisatavaroita (reppu ym.). Uimarit ja valmentajat kulkevat porukassa paikasta paikkaan.

Mukaan: verrauikkari + 1-2 kisauikkaria, 1-2 uintihattuja ja –laseja, 2-3 t-paitaa (ainakin 1 seuran paita), sisäkengät, 1-2 hallihousuja, 2 pyyhettä. Omat lääkkeet tarvittaessa ym.

AIKATAULU (alustava) lähetetty osallistujien sähköpostiin.KUSTANNUKSET

Bussi (riippuen montako meitä on lähdössä)n. 45 €

Majoitus (yöpyminen voi tapahtua lisäsängyllä/patjalla)n. 40 € / yö

Ruokailut (6 x lämmintä ruokaa)n. 10 € /ruoka

Seuran tuki - 10 € / hlö

KOKO HINTA170 – 180 €

Uimarille annetaan lasku kilpailuista kisojen jälkeen. Omaa rahaa uimari ei välttämättä tarvitse, paitsi jos haluaa kisojen jälkeen ostaa jotain namia.

Majoittua ja syödä voi myös sukulaisten tai tuttavien luona. Tässä tapauksessa uimarin ja tuttavien tulee huolehtia siitä, että lapsi on aina ajoissa hallilla ja hänellä on kuljetukset yöpaikkaan ja hallille. Vaikka lapsi ruokailee muun kuin seuran kanssa, hänen tulee syödä urheilijalle tarkoitettua ruokaa (se ei ole pizzaa tai ranskalaisia).


ALKUKILPAILUJEN PERUUTUKSET

Uimarin vastuu: sairastuessa osallistuja toimittaa seuralle lääkärintodistuksen. Osallistujalta peritään vain ne kulut, joita seuran on maksanut etukäteen ja seura ei saa niitä enää takaisin.

Muu peruminen: osallistujalta peritään 100 % kilpailuiden loppusummasta.

Peruutukset 20.10.2018 asti suoraan valmentajalle.

Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain pakottavista syistä (esim. sairastuminen, peruutuksen mukana tulee olla lääkärintodistus). Myöhemmin kuin tuntia ennen kilpailujakson alkua tehdystä peruutuksesta peritään kolminkertainen starttimaksu peruutusmaksuna uimarilta (3 x 7 € = 21 € / startti). Peruuttamattomasta poisjäännistä laskutetaan yhdeksänkertainen ilmoittautumismaksu, eikä kyseinen uimari ole enää saman päivän aikana oikeutettu osallistumaan mihinkään lajiin tai viesteihin.

Lisätietoja omalta valmentajalta tai Marjo Siintomaa-Toljanderilta 044-0991907


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu IKM alkukilpailuihin Seuramapissa pe 28.9. Klo 8:00 alkaen. Kirjaudu ensiksi ohjelmaan.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 14.10.2018.