Ajankohtaista

IKÄKAUSIUINTIEN ALKUKILPAILUT Jyväskylässä 3. - 5.11.2017


Ikäkausiuintien alkukilpailut on tarkoitettu 10 - 15 -vuotiaille tytöille ja 11 – 16-vuotiaille pojille. Alkukarsinnat järjestetään yhtä aikaa seitsemällä eri paikkakunnalla IKM-aluejaon mukaisesti. Kilpailut ovat kolmipäiväiset ja tänä vuonna ne järjestetään Itä-Suomen alueella Jyväskylässä 3.-5.11.

Koko Suomen alueelta alkukilpailuiden perusteella loppukilpailuihin pääsee 16 parasta uimaria/laji.

Loppukilpailut pidetään 1.-3.12.2017 Vaasassa.

Ikäkausimestaruusuinnit ovat Tekniikkaralli 1, Tason 4, 3, 2 ja 1 ryhmän syksyn pääkilpailut, joten toivomme, että mahdollisimman moni lähtisi mukaan kokemaan upean kisaviikonlopun.


KILPAILUMAJOITUKSET, RUOKAILUT JA MATKAT

Matkat: Yhteiskuljetus isolla bussilla. Lähtö ja paluu Vesikolta. Lähtöaika on aamulla.

Majoitus: Hotelli Alba, joka on vajaan kilometrin päästä hallista.

Ruokailut: Aamupala hotellilla, lämpimät ruuat, pe-su lounas Ravintola LOZZI, pe-la päivällinen Hotelli Alba, su päivällinen syödään Vaajakosken ABC:llä (noutopöytä). Kisajaksoille ja illaksi on hyvä ottaa mukaan hyvin säilyvää evästä esim. banaania, pilttejä ym.. Ei mielellään mitään Alppeneita ym. sokeripitoisia patukoita.

Valmentajat: Juha Turunen 044-0881907, Petra Lonka 044-0771907 (loput valmentajat selviävät lähempänä)

Kulkeminen: Kulkeminen hallin ja hotellin välillä tapahtuu kävellen, joten ota sellainen kassi mukaan jossa pystyt kantamaan kisatavaroita (reppu ym.). Uimarit ja valmentajat kulkevat porukassa paikasta paikkaan.

Mukaan: verrauikkari + 1-2 kisauikkaria, 1-2 uintihattuja ja –laseja, 2-3 t-paitaa (ainakin 1 seuranpaita), sisäkengät, 1-2 hallihousuja, 2 pyyhettä. Omat lääkkeet tarvittaessa ym.. Päivät menevät pääsääntöisesti kisoissa, joten tekemistä tarvitaan vain bussimatkoille.


KUSTANNUKSET

Bussi (riippuen montako meitä on lähdössä) n. 40 €

Majoitus (yöpyminen voi tapahtua lisäsängyllä/patjalla) n. 40 € / yö

Ruokailut (6 x lämmintä ruokaa) n. 10 € /ruoka

Seuran tuki - 10 € / hlö

KOKO HINTA 165 – 175 €


Uimarille annetaan lasku kilpailuista kisojen jälkeen. Omaa rahaa uimari ei välttämättä tarvitse, paitsi jos haluaa kisojen jälkeen ostaa jotain namia.

Majoittua ja syödä voi myös sukulaisten tai tuttavien luona. Tässä tapauksessa uimarin ja tuttavien tulee huolehtia siitä, että lapsi on aina ajoissa hallilla ja hänellä on kuljetukset yöpaikkaan ja hallille. Vaikka lapsi ruokailee muun kuin seuran kanssa, hänen tulee syödä urheilijalle tarkoitettua ruokaa (se ei ole pizzaa tai ranskalaisia).


ALKUKILPAILUJEN PERUUTUKSET

Peruutukset 21.10.2017 asti suoraan valmentajalle. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain pakottavista syistä (esim. sairastuminen, peruutuksen mukana tulee olla lääkärintodistus). Myöhemmin kuin tuntia ennen kilpailujakson alkua tehdystä peruutuksesta peritään kolminkertainen starttimaksu peruutusmaksuna uimarilta (3 x 7 € = 21 € / startti). Peruuttamattomasta poisjäännistä laskutetaan yhdeksänkertainen ilmoittautumismaksu, eikä kyseinen uimari ole enää saman päivän aikana oikeutettu osallistumaan mihinkään lajiin tai viesteihin.

Lisätietoja omalta valmentajalta tai Marjo Siintomaa-Toljanderilta 044-0991907


ILMOITTAUTUMINEN 

ILMOITTAUTUMINEN IKM ALKUKILPAILUIHIN TAPAHTUU SEURAN NETTISIVUJEN KAUTTA, SAMASSA OHJELMASSA MISSÄ ILMOITTAUDUTAAN SEURAN KURSSEILLE:

http://www.jous.fi/joinup

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ ON 15.10.2017